Adresse

Storlidalen i Oppdal
7342 LØNSET

Har du spørsmål?

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ring oss

+47 72 42 37 14

 Storlidalen i Oppdal, 7342 Lønset72 42 37 14 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  Følg oss på Facebook

Produksjon av gårdsmat

Siden 2004 har produksjon av gårdsmat vært en viktig del av virksomheten på garden. Førsteklasses lammekjøtt fra vår egen besetning danner basis for produktene våre. Kommer du på besøk tilbyr vi en spennende meny med lammeprodukter. Også viltkjøtt i forskjellige varianter hører med, og sesongvis har vi fin fjellørret fra vatn like ved, noen av gardsmatproduktene våre:

  • Bassturøkt lammelår:
    Ferske lammelår blir saltet og hengt til røking i ei fl ere hundre år gammel røykbasstu for å få den unike og særpregede smaken.
  • Pinnekjøtt:
    Sidene blir saltet, hengt på buret og naturtørket til passe konsistens. Noe av pinnekjøttet blir lettrøkt før det blir tørket, og passer også utmerket som grillmat.
  • Lammerull:
    Tilsatt renskåret kjøtt av bog, salt og krydder samt lokalt produserte urter.
  • Fenalår:
    Populær «fingermat» Etter speking legges fenalårene i korn for å holde seg myke. En gammel oppbevaringsmåte.
  • Fårikålkjøtt:
    Lammekjøtt av bog og nakke.
  • Trollheimskarbonade:
    Husets egen oppskrift, 70% lam og 30% elg. Bruker lokale urter.
  • Indre/Ytrefilet:
    Fåes både naturlig uten noen tilsetninger og marinert i bla. rødvin og lokale urter.
  • Kvernet lammekjøtt:
    Rent lammekjøtt som ikke er tilsatt noe.

Gardsmatprodukter fra Storli Gard kan du også ta med hjem. Produktene selges både hos oss, på Bondens Marked i Trondheim og under Fjell & Fårikålfestivalen i Oppdal.

Vi tilbyr også catering av vår gardsmat; ta kontakt for pris og informasjon!