Adresse

Storlidalen i Oppdal
7342 LØNSET

Har du spørsmål?

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ring oss

+47 72 42 37 14

 Storlidalen i Oppdal, 7342 Lønset72 42 37 14 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  Følg oss på Facebook

Om oss - storligard.no

Hvem er vi?

Storli Gard ligger omgitt av Trollheimen lengst inn i Storlidalen i Oppdal. Den over 400 år gamle fjellgarden er en av Norges største privateide utmarkseiendommer med sine 61.000 dekar. I dag er sauehold hovednæringa. I tillegg tar vi i mot gjester, både på dagsbesøk og for lengre opphold.

Foruten å være en levende gard med husdyrhold, har Storli Gard lenge fungert som gjestegard med en beliggenhet, praktisk talt midt i fjellheimen. Et unikt utgangspunkt for fjellturer og rekreasjon der egenprodusert gardsmat og hyggelig overnatting hører med.

Hos oss bor våre gjester i det store hovedhuset på garden hvor det er 23 sengeplasser. Så har vi et stabbur som det er 4 senger som ligger i gardstunet. Det er kun stabburet som har sjølhushold. I storhuset er det overnatting med servering.

Vi tar imot grupper fra 8 personer og oppover, og kan dekke til selskap for ca. 50 personer.

SEND FORESPØRSEL